Bajern Nagelsmanu sada našao novu manu - Autfit?!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 21.09.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Mnogo šta mu se zamera...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Julijan Nagelsman sve češće je kritikovan ove sezone zbog slabijih rezultata najvećeg nemačkog kluba.

Izostanak pobede u četiri uzastopne utakmice u Bundesligi podigli su na noge tamošnju javnost, ali i čelnike Bajerna koji krivca uglavnom traže u Julijanu Nagelsmanu.

Pričalo se da nije u najboljim odnosima sa igračima, a sada mu nemački mediji, odnosno klupski rukovodioci na teret stavljaju stil oblačenja? Nagelsman voli modernije autfite i za razliku od brojnih trenera koji se pokraj terena izgledaju klasično u džemperu, odelu, pa čak i u klupskoj trenerici - Nagelsman je nešto urbaniji tip stratega.

Tako je interno diskutovano o tome kako bi njegov autfit trebalo da izgleda kada pokraj terena vodi ekipu na fudbalskim utakmicama. Navodno, rečeno mu je da "fudbal nije šou biznis" uprkos tome što se on drži pravila i nosi odeću sponzorskih brendova kluba.

Očigledno je da, a ukoliko zaista ima istine u ovome, Nagelsmanu traže svaku manu ne bi li ga se rešili, kako mediji tako i klupski rukovodioci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke