Bajern se hvata za poslednju slamku spasa, predomislio se Tomas Tuhel?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.05.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Bavarci u problemu jer još uvek nisu rešili pitanje trenera za narednu sezonu.

Povezane vesti

Uskoro će i zvanično uslediti kraj jedne prilično neuspešne sezone za Bajern iz Minhena koji je ostao bez trofeja.

I dalje nije poznato ko će biti trener Bavaraca od naredne takmičarske godine, pa i pored velikog broja spomenutih imena postoji zanimljiva mogućnost da Tomas Tuhel zadrži tu funkciju.

Skaj sport preneo je informaciju da je uprava Bajerna započela pregovore sa Tuhelom oko produžetka saradnje i to nakon što se nemački stručnjak predomislio kada je kategorički odbio takvu mogućnost zbog javne kritike koju mu je uputio Uli Henes.

Isti izvor navodi da pregovori nisu garancija da će dogovor i biti postignut, najviše zbog činjenice da aktuelni ugovor sa Tuhelom ističe leta 2025. godine, dok on želi odrešene ruke u radu najkraće do juna 2026. godine.

Navodno, Nemac ima podršku direktora Maksa Eberla i Krištofa Frojnda, kao i uticajnih igrača u svlačionici poput Milera, Nojera, Hejna, Sanea i Musijale.

Ćabi Alonso bio je nedostižan san, Džulijan Nagelsman je takođe odbio Bajern, a isto su učinili i Ralf Rangnik i Hansi Flik, pa su sada aktuelna i imena poput Roberta de Zerbija i Erika ten Haga ukoliko Tuhel odbije ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke