Bajern u akciji, dve ponude za Vlahovića, koliko je trampa za jednog od najboljih na svetu realna?

Autor: Boris Jovanović
utorak 30.05.2023.
08:18
Izvor: Sportske.net

Nova kombinacija?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Počinje.

Spekulacije se roje, a trka za Dušana Vlahovića će biti žestoka, Juventus se neće žaliti na kaznu od 10 bodova, sledi "poravnanje" što znači da neće ni u Ligu šampiona.

Osim engleskih klubova, pre svih Arsenala, Njukasla i Čelsija, zainteresovan je i Bajern. Tuhel pravi novi tim, titula je osvojena u poslednjem kolu, a novi udarac Borusiji bi mogli da nanesu ako otmu, kako se priča, Portugalca Rafu Gereira. 

Vlahović je meta za napad, Tuhel traži klasičnog napadača, Kamerunac Čupo-Moting je samo alternativa, postoji opcija da napusti klub i vrati se u Francusku gde je igrao za PSŽ, ostali špicevi su neiskusni. Potreban je napadač koji garantuje golove.

Bajern ima ideju, da razmeni nezadovoljnog Manea za Vlahovića. Problem je ogromna plata Senegalca, on gleda ka ostrvu. Juve želi novac, 70+ miliona za Srbina, tačnije da vrate novac koji su u njega uložili. Ako je do razmene, oni bi verovatno prihvatili veliki novac i talentovanog Baloguna, Amerikanca iz Arsenala koji je blistao u Remsu na kaljenju. 

Navodno je Bajern ponudio i 50 miliona za Srbina, ali to Juve neće razmatrati. 

Sa Realom je situacija komplikovanija, oni ne žele da nešto ugrozi operaciju "Haland" u 2024. a ko god da dođe ovog leta, biće u senci Benzeme. Zbog toga je teško očekivati da ulože novac u Srbina ovog leta, mada se on i Kejn pominju kao najbolje moguće opcije. Ipak, realnije je da neko jeftiniji stigne u klub. 

Biće mnogo spekulacija, oko Bajerna ključ je da je Vlahović prvi izbor Tuhela, ali bez velikog novca, transfer će teško proći. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke