Bajern već doneo odluku o Kutinju?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 02.10.2019.
19:07
Izvor: Sportske.net

Brazilac procenjen na 120 miliona evra.

EPA/PHILIPP GUELLAND
EPA/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Filipe Kutinjo ponovo igra u svom prepoznatljivom stilu.

Trebalo je da Brazilac ode iz Barselone u Bajern kako bi ponovo pokazao svoju fudbalsku vrednost.

Nemački mediji su oduševljeni njegovom igrom protiv Totenhema, u dresu Bajerna je do sada postigao dva gola i upisao dve asistencije što je nateralo upravu Bavaraca da dobro razmisle o svom narednom potezu.

Svi su puni hvale za 27-godišnjeg ofanzivca, pa postoji velika verovatnoća da će klub iz Minhena isplatiti Barseloni 120 miliona evra na ime obeštećenja koliko iznosi klauzula u dogovoru u pozajmici.

"Filipe nema šta da dokaže, ponekad mi se čini kao da pleše sa loptom. Tačno zna kada, kako i šta radi sa njom", kazao je Niko Kovač posle sjajne partije u Londonu.

Hoće li baš Kutinjo biti taj koji će probiti magičnu granicu od 100 miliona evra kada je obeštećenje za nekog fudbalera Bajerna u pitanju?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Thursday, 03.10.2019
01:56

Jos je rano govoriti o otkupu,ali za sada Kutinjo mi deluje kao igrac koji je nedostajao Bajernu.. Kovac i klub veruju u njega,vidi se velika zelja kod njega da zeli da vrati staru formu iz Liverpula, i za sada ide ka tome,brz,okretan,strasan tehnicar sa loptom,i ako sam gotivio Dzejmsa,Kutinjo je duplo bolji od njega. Po meni, Bajernu trebaju jos Sane(80mil) verujem da ce se Bajern uspeti da smanji paprenu cenu zbog povrede, on desno,Gnabri levo, Verner kao back-up za Levu,na leto moze doci kao slobodan igrac, i Havertz(100m). Formacija 4-1-4-1 Neuer Alaba Sule Hernandez Pavard Kimmich Gnabry Havertz Coutinho Sane Lewandowski

avatar
Badr Hari
Wednesday, 02.10.2019
20:59

Švabe pojma nemaju, džabe će baciti pare samo zato što nisu čitali komentare kraljevske dečice, pre svih Go Hard-a. A da jesu znali bi da je Coutinho komedija od igrača, koga je najurio Espanjol jer nije bio dovoljno dobar ni za njih, te da Barsa nema problem sa očajnim trenerom (pa neće valjda Valverde na Enfildu da odbrani 3:0 sa Camp Nou-a? :D) već sa očajnim igračima poput Coutinha. :D

avatar
Di Stéfano
Wednesday, 02.10.2019
19:31

Naravno da je bio problem u trenerskom magu Valverdeu

avatar
Tata Messi
Wednesday, 02.10.2019
19:30

Valverde gledas li kako se koristi Kutinjo?A ne da ga guras na levo krilo kao sto sad i Grizmana guras