Bajernov kiks u prestonici!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.12.2020.
20:25
Izvor: Sportske.net

Retko ko se nadao ovome.

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Bajern se okliznuo na gostovanju u prestonici Union Berlinu, bilo je 1:1.

Već na samom startu utakmice šok za Bajern, kapiten Trimel je izveo korner na prvu stativu, tamo je bio Promel, postavio je glavu na pravi način, lopta je završila iza leđa golmana Nojera za 1:0.

Odlično je igrala ekipa Union Berlina, bez straha od šampiona Evrope, a Avoniji je pravio probleme gostima iz minuta u minut.

Na drugoj strani Gnabri je pripretio, ali gola u mreži tima iz prestonice nije bilo.

U 67. minutu gol u mreži domaćina.

Fantastično je prošao Kingsli Koman po levoj strani, uposlio je Levandovskog koji postavlja nogu, pogađa za 1:1.

Do kraja utakmice nismo gledali dominaciju Bajerna, umesto toga je i Endo imao šansu da donese pobedu Union Berlinu kada je Manuel Nojer sjajno odbranio.

Ostalo je 1:1, Bajern je kiksnuo i nije više usamljen na vrhu pošto ima isti broj bodova kao i Lajpcig, ali sve može da ih pretekne Leverkuzen ukoliko slavi sutra protiv Hofenhajma. 

baner
   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 13.12.2020
03:12

Bajern ce sve vise da gubi, njemu treba trener, ovaj sad sto je trener on nije dovoljno dobar da trenira Bajern! Ovaj sadasnji trener Bajerna jos uvek igra Gvardiolinu igru, ali ta Gvardiolina igra iscezava polako i Bajern ce sve vise da kiksira! Tako je Barca pocela posle Luisa Enrikea pocela, sa nekim nepoznatim trenerima i sve dok je trajala Luiseva igra ona je nesto i osvajala, kad je ta igra prestala, evo sad vidimo barcu dokle je stigla sa losim trenerima, tako ce i Bajern! Tako je bilo i sa Realom, dokje u njega bio Andjeloti, kad je on otiso doso je los trener Zidan i sve dok je Anjdelotijeva igra trajala on je nesto osvajao, posle i danas Real mora da placa sudije i Var da bi nesto osvajao! Zato kazem da svi klubovi koji stede na trenere lose prolaze!