Bajernovo čudo od 20.000.000, neverovatne brojke tinejdžera plaše i Harija Kejna!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 21.09.2023.
09:48
Izvor: Sportske.net

Neverovatna serija Matisa Tila.

EPA-EFE/Christopher Neundorf
EPA-EFE/Christopher Neundorf

Povezane vesti

Fudbaleri Bajern Minhena pobedili su sinoć na svom terenu Mančester junajted sa 4:3, u prvom kolu Grupe A Lige šampiona.

Ekipa Tomasa Tuhela, koji zbog suspenzije iz prethodne sezone nije bio na klupi, igrala je vrlo ofanzivno od početka i uspela bez većih problema da pobedi Junajted.

Tačku na trijumf Bavaraca stavio je 18-godišnji Francuz Matis Tel kojem je pet minuta igre bilo dovoljno da nakon ulaska na teren postigne gol za 4:2 u drugom minutu nadoknade vremena.

Tinejdžer kojeg je Bajern prošle godine platio Renu 20.000.000 evra ostavio je sjajan utisak već u prvoj sezoni kada je za ukupno 600 minuta na terenu postigao šest golova, da bi u novoj sezoni već dao tri za 121 minut.

Ono što je posebno interesantno jeste da je Matis Tel poslednjih sedam golova za Bajern postigao u poslednjih 15 minuta meča, od kojih su tri u nadoknadi vremena.

Prvak Nemačke doveo je Harija Kejna kako bi permanentno rešio pitanje klasičnog napadača, ali ukoliko Tel nastavi ovako neće proći mnogo vremena dok se ne ustali u startnih 11 Bajerna.

Podsetimo, Francuz je tek u aprilu napunio 18 godina...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke