Bajernu se ovo nije dogodilo 12 godina, Tuhel: "Nedopustivo!"

Autor: Milovan Longinov
subota 06.04.2024.
18:36
Izvor: Sportske.net

A sledi im Arsenal...

EPA-EFE/RONALD
EPA-EFE/RONALD

Povezane vesti

Fudbaleri Bajern Minhena upisali su novi poraz i to nakon preokreta od Hajdenhajma rezultatom 3:2.

Ni vođstvo od 2:0 nije bilo dovoljno Tuhelovoj ekipi da dođe do pobede, jer je domaći tim posle samo pet minuta igre u drugom delu stigao do 2:2 i potom i do preokreta i pobede.

"Ovakve stvari ne smeju da nam se dešavaju na ovom nivou. Imali smo sve pod kontrolom na poluvremenu i sada je zaista teško odgovoriti šta se dogodilo kasnije. Mučili smo se da zadržimo nivo, nažalost, ista stvar nam se ponovila i danas. Prokockali smo utakmicu u prvih 15 minuta drugog poluvremena, nakon što smo odradili toliko dobrih stvari u prvom delu igre. Stvorili smo tri, četiri šanse da postignemo treći gol, ali nismo pogodilo. Način na koji smo primali golove bio je jednostavno nedopustiv i prelak", rekao je Tuhel.

Inače, ovo je Bajernu bio peti poraz u ovoj sezoni, a toliko poraza poslednji put Bavarci su doživeli još u sezoni 2011/12, što je još jedan pokazatelj da je Tuhelov tim najlošiji u novijoj istoriji.

Zanimljivo, baš u toj sezoni 2011/12, Bajern nije bio šampion, jer je Klopov Dortmund osvojio Bundesligu. Nakon toga je počela dominacija Bajerna koja će trajati do ove godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke