Bajko može da odahne, suspendovan Mitar!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.01.2015.
23:10
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac i napadač Anderlehta kažnjen je u utorak zbog nedavnog ''laktanja'' tokom meča sa Vesterloom.

Twitter, RSC Anderlecht
Twitter, RSC Anderlecht

Povezane vesti

Kako se moglo i naslutiti posle nedavnog velikog medijskog pritiska u Belgiji na srpskog reprezentativca, danas je izrečena oštra kazna Aleksandru Mitroviću, posle jednog duela tokom meča sa Vesterloom (4-0), u kome je postigao i gol.

Odmah posle meča, u belgijskim medijima je glavna tema postao njegov pomenuti duel sa Brunom Godeom. Najavljivala se kazna za Mitrovića, jer je navodno pokušao namerno da udari laktom protivničkog igrača, a sa tim ocenama su se očigledno složili i tamošnji ''disciplinci''.

Predstavnik Anderlehta branio je pred Disciplinskom komisijom srpskog fudbalera tvrdnjama da nije imao nameru da povredi protivnika, da je Gode nastavio utakmicu, kao i da Mitrović nije ''loš momak'' kako ga mnogi predstavljaju, već da učestvuje i u dobrotvornim akcijama.

Epilog svega su tri utakmice suspenzije, kao i novčana kazna u iznosu od 1.200 evra. Mitrovićeva suspenzija stupa na snagu 8. januara, a to praktično znači da Mitrovića nećemo moći da gledamo u mečevima protiv Stojanovićevog i Bajkovićevog Lirsa, zatim Zulte Varegema i Vukomanovićevog Standarda iz Liježa.

A kako je izgledao taj duel zbog koga je Mitroviću izrečena ova kazna, možete da se podsetite OVDE.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Wednesday, 07.01.2015
00:24

Sta mu vredi kad ce sam sebi dati gol :D Nas je Bajko bolji od Bufona :D

avatar
Hala Madrid 10!
Wednesday, 07.01.2015
00:38

Vas Bajko dribla ko Maradona prima 6-cu kao iz fola.

avatar
Realan
Wednesday, 07.01.2015
00:58

Njihov Bajko bolji je od Rajka kako brani kukala im majka :D Njihov Bajko bolji od Valdeza kad je na golu podilazi ih jeza :D