Bajko nesavladivi ne da Lirsu da ispadne!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.05.2015.
21:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lirsa pobedom su otvorili poslednje poglavlje borbe za opstanak u Župiler ligi. Zahvaljujući fantastičnom Bobanu Bajkoviću Lirs je slavio na gostovanju Eupenu i tako napravio prvi od šest koraka u borbi za opstanak.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Nakon što su u plej-autu nadomestili zaostatak za Serkl Brižom i izborili se za doigravanje sa drugoligašima, fudbaleri Lirsa večeras su pobedom krenuli u odsudne borbe za opstanak u Župiler ligi.

U mini ligi koju čine tri drugoligaška tima i ekipa Lirsa večeras su na programu bile utakmice prvog od šest kola.

Ekipa bivšeg golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića u četvrtak je gostovala u gradiću nadomak granice sa Nemačkom i slavila pobedu minimalnim rezultatom 1:0. Pobedonosni pogodak za Lirs postigao je Anas Tahiri a Boban Bajković se postarao da domaćin ne stigne do izjednačenja.

Cetinjanin je sa 12 odbrana doveo do ludila fudbalere Eupena a koliko je njegov učinak bio važan za trijumf Lirska svedoči i podatak da su žuto-crni večeras uputili dva udarca u okvir protivničkog gola.

U prvom kolu Leuven je takođe kao gost savladao Lomel Junajted rezultatom 1:0, a upravo će poraženi tim iz tog drugog meča već u nedelju gostovati Lirsu.

Nakon šest odigranih kola u ovoj mini ligi samo prvoplasirana ekipa će obezbediti plasman ili opstanak u višem rangu takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke