Barnli zaustavio Konteov Totenhem, Palas slavio u gostima!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 23.02.2022.
22:22
Izvor: Sportske.net

Posle pobede nad Sitijem, hladan tuš za Totenhem.

EPA-EFE/Andy Rain / Pool
EPA-EFE/Andy Rain / Pool

Povezane vesti

U zaostalom meču 13. kola Premijer lige Barnli je na svom terenu savladao Totenhem rezultatom 1:0 i tako naneli bolan poraz ekipi Antonija Kontea.

U prvom poluvremenu meča nije bilo većih uzbuđenja na “Turf Muru”, gosti su imali blagu terensku inicijativu, ali je jedini šut u okvir gola uputio domaćin Barnli.

Prva velika šansa viđena je posle tri minuta igre u drugom poluvremenu, kada je napadač “pevaca” Hari Kejn posle odlično izvedenog centaršuta šutirao glavom, ali je defanzivac domaćih dobro reagovao i loptu izbacio sa gol linije.

Barnli je na prvu priliku čekao do 69. minuta, šutirao je Džej Rodrigez, ali nije bilo problema za Ljorisa. Samo minut kasnije Dejan Kuluševski propušta sjajnu priliku da Totenhem dovede do vođstva, sjajno ga je uposlio Korejanac Son, ali novajlija u timu Antonija Kontea nije imao sreće da postigne pogodak.

Ludilo u u samo tri minuta, golom je krunisao štoper Barnlija Ben Mi i tako doveo svoj tim u vođstvo. On se sjajno snašao u šesnaestercu i glavom matirao nemoćnog Uga Ljorisa za veliku radost domaćih navijača.

Fudbaleri Kristal Palasa slavili su na gostovanju Votfordu rezultatom 1:4 u drugoj utakmici odigranoj u ovom terminu.

Palas je poveo u 15. minutu prkeo ŽanaFilipa Matete, sjajno je asistirao Vil Hjuz.

Domaći su brzo uzvratili i posle samo tri minuta izjednačili na 1:1, strelac je bio Musa Sisoko posle odličnog centaršuta Kika iz kornera.

Uzbudljivo je bilo u nastavku prvog poluvremena, gosti su ponovo poveli u 42. minutu preko Konora Galahera, koji je loptu poslao u mrežu posle centaršuta Tajrika Mičela.

Vođstvo gostiju povisio je Vilfred Zaha u 86. minutu, da bi isti igrač u nadoknadi vremena postavio  konačnih 1:4 i tako doneo veliku pobedu svom timu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke