Barsini snovi srušeni u Valensiji!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.05.2021.
23:49
Izvor: Sportske.net

Ekipa Barselone bez pobede koja bi im mnogo značila u borbi za titulu...

EPA-EFE/BIEL ALINO
EPA-EFE/BIEL ALINO

Povezane vesti

U okviru 36. kola španske Primere ekipa Barselone nije uspela da stigne do tri boda koja su mogla da joj pomognu da stigne do toliko željene titule prvaka Španije. Umesto tri, samo bod na gostovanju Levanteu, imali su 0:2, na kraju 3:3. 

Od samog starta Barselona je stavila protivniku do znanja da je bolji rival, a De Jong je bio veoma agilan, a potom je pokušao i Lengle. 

Gol je usledio malo kasnije. 

Barsa je došla na vreme u prednost, igrao se 25. minut, tada je Alba centrirao sa leve strane iz jednog sasvim običnog napada gostiju, lopta je nekako došla do samog Mesija koji hvata volej za 0:1.

Nije se tu stalo, devet minuta kasnije novi gol u mreži Levantea, veoma brz napad Barselone nakon izgubljene lopte domaćina, Dembele je kao brzi voz prošao po desnoj strani, pretekao svog čuvara i poslao loptu Pedriju kome nije bilo teško da pogodi za velikih 0:2

Ekipa Levantea se nije predavala, iako je u jednom trenutku izgledala da je digla ruke. Bila je dobra akcija u 57. minutu, centaršut sa desne strane Miramona, a Melero je pogodio za 1:2. Samo dva minuta kasnije novi gol u mreži Barselone i alarm koji se upalio, prelepa akcija Levantea i dupli pas Moralesa sa Rožerom, na kraju Morales pogađa iz voleja za 2:2.

Barselona je silno želela pobedu i stigla do nove prednosti već u 64. minutu, gledali smo pravi šou na terenu, Dembele je ušao u šansu, šutirao iz sve snage i pogodio za 2:3.

Očekivali su svi da će Barsa stići do sva tri boda, ali se to nije desilo. Tono je prošao po levoj strani, Leon je bio na pravom mestu nakon centaršuta i odlično je reagovao za konačnih 3:3.

Ovim remijem Barsa praktično ispada iz trke za titulu, ali sačekajmo još rezultate Real Madrida i Atletiko Madrida. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke