Novi šamar, davljenik uzeo tri boda na "Kamp nou", golman Ledezma činio čuda!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.04.2022.
22:57
Izvor: Sportske.net

Novi šok...

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone ponovo su šokirali svoje navijače, pošto je večeras na "Kamp nou" Kadiz osvojio sva tri boda i slavio rezultatom 1:0.

U prvom poluvremenu Barsa je dominirala, ali je najveća opasnost bio Osman Dembele koji je imao nekoliko prolaza po desnoj strani, tri, četiri udarca ka golu, ali nijedan nije bio posebno opasan. 

Kadiz je zapravo imao najbolju šansu posle jedne kontre, Lukas Perez je iz neposredne blizine šutirao pored stative.

Barsa je kontrolisala utakmicu, ali je onda usledio pravi šok na startu drugog dela igre. Posle centaršuta sa desne strane, Sobrino je šutirao čak dva puta, Ter-Štegen je oba puta intervenisao, ali su očajni Erik Garsija i Klemen Lengle dopustili i da na odbijenu loptu naleti Lukas Perez i pogodi praznu mrežu za 0:1.

Ćavi je odmah reagovao, uveo je Obamejanga umesto Depaja i najavio ofanzivu. Barsa je nastavila da napada, i dalje preko odličnog Dembelea, koji je ponovo imao dva šuta i to prilično loša.

Dembele je u 67. minutu konačno uputio jedan ozbiljan udarac, ali je golman Ledezma maestralno intervenisao, na odbijenu je naleteo Tores, ali je Barsa dobila samo korner.

Kadiz je u 75. minutu imao vrhunsku šansu da reši sve dileme, Fernandez je sa nekih sedam metara šutirao pored stative.

Ćavi je onda krenuo na sve ili ništa, ušli su Luk de Jong i Adame Traorea umesto Lenglea i Frenkija de Jonga, pa je Barsa u tom trenutku imala petoricu napadača.

Luk de Jong je imao prvu veliku šansu, glavom nakon kornera, Ledezma je bio ponovo sjajan.

Šanse su nastavile da se nižu, Garsija ja distance, onda Obamejang, ali je Ledezma bio neverovatan, imao je preko 10 odbrana. 

Do kraja, Barsa je opkolila gol, ali promene nije bilo, Katalonci su sada doveli u pitanje i plasman u Ligu šampiona, imaju isti  broj bodova kao Sevilja i Atletiko i samo tri više od petoplasiranog Betisa...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke