Barsa - Četiri kandidata za napad, ovo su imena, Mesi čeka rasplet!

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.04.2021.
08:24
Izvor: Sportske.net

Jasno da će odluka Argentinca zavisiti od Laportinih poteza...

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Đoan Laporta pokušava da obezbedi pojačanje po meri Barselone.

Povratnik u predsedničku fotelju traži napadača, i dalje se nadaju Nejmaru koji je ponovo spreman da smanji platu kako bi se vratio, ali malo je verovatno da će Brazilac ponovo igrati za Blaugranu. U slučaju da ipak dođe, Mesi bi se verovatno pomerio napred, tu je i Grizman.

Ali, ko su alternative?

Prva želja je Haland, ali i to je nemoguća misija, ako Dortmund bude tražio 150 miliona. Narednog leta, u slučaju da Norvežanin ostane u Borusiji i klauzula od 75 miliona evra stupi na snagu, Barsa će povesti veliku bitku sa Realom i Sitijem.

Kun Aguero i dalje ostaje opcija, Mesi ga navodno ubeđuje, ali on bi radije prešao u Čelsi što mu omogućava da ostane u Engleskoj. 

Stara želja je Lautaro, izmakao je prošle sezone, ali treba reći da "Bik" iako želi da ostane u Interu lako može da bude žrtvovan. Naravno, ako bi Italijani zbog teške finansijske situacije morali da se odluče na prodaju, sigurno je da bi Konte svim silama probao da zadrži Lukakua koji ne najzaslužniji za već izvesnu titulu Intera.

U svakom slučaju, klub ima nameru da transfere finansira prodajama, navodno pregovaraju sa Zenitom oko Umtitija, Trinkao, Brajtvajt, Pjanić, Serhi Roberto, možda i Lengle kao i Kutinjo su na prodaju, ali s obzirom na plate koje imaju, neće lako naći angažman.

Klub mora da se pojača, kako bi ubedio Mesija da ostane, sigurno stiže štoper Garsija iz Mančester Sitija, ali je napadač glavna meta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke