Barsa do kraja sezone sa novim štoperskim tandemom!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.02.2021.
17:10
Izvor: Sportske.net

Do sada nisu nikada igrali zajedno.

Twitter/FC Barcelona
Twitter/FC Barcelona

Povezane vesti

Barselona ove sezone kuburi na svim nivoima, a na terenu najviše na poziciji štopera.

Samjuel Umtiti je prokockao svoje šanse protiv Sevilje u Kupu kralja gde je bio krivac kod oba gola, a Klemen Lengle je u nedelju napravio treći penal ove sezone, poklonio je Kadizu bod i o njemu danas svi pišu u negativnom kontekstu.

Francuz je posle utakmice uhvaćen u kolima u suzama, teško prihvata kritike na svoj račun na društvenim mrežama, ali i na ulicama Barselone. Od poraza od Bajern Minhena u avgustu, on više nije isti igrač i izgubio je poverenje Ronalda Kumana. Čak se pominje da će ga nova uprava prodati na  leto.

Ipak, tu su i dobre vesti, Ronald Arauho je u poslednjoj fazi oporavka od povrede i za vikend se vraća u derbiju sa Seviljom. To znači da će do kraja sezone, u najvažnijim utakmicama, štoperski tandem biti Pike i Arauho, koji do sada nije imao priliku da igra zajedno.

Arauho je najpre bio povređen od druge polovine oktobra  do početka decembra, a u međuvremenu se povredio Pike, koji se vratio tek ove nedelje.

Kada  bi Pike pronašao svoju staru formu, a Arauho nastavio da igra kao i do sada, to bi mogao da bude štoperski  tandem koji obećava.

Barselona dočekuje Elče u sredu u 19.00, a potom gostuje Sevilji u subotu u 16.15.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Monday, 22.02.2021
17:37

To što do sada nisu nikada igrali zajedno sigurno se neće primetiti jer i svi ostali deluju kao da nikada nisu igrali zajedno. Uz to je i potpuno svejedno ko će igrati štoperski tandem jer i tako ničem ne služe osim davanju autogolova.