Barsa donela novu šokantnu odluku!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.09.2021.
13:45
Izvor: Sportske.net

Dokle?

@FCBarcelona/Twitter
@FCBarcelona/Twitter

Povezane vesti

Ronald Kuman OSTAJE na klupi Barselone barem još neko vreme.

Brojni pouzdani izvori preneli su danas da Đoan Laporta još uvek neće otpustiti Holanđanina, koji će predvoditi ekipu i na teškom gostovanju Atletiko Madridu u subotu.

Navodno, Laporta želi da uprava kupi još malo vremena i da iskoristi reprezentativnu pauzu koja sleduje od vikenda, kako bi doneli najbolju moguću odluku.

Kuman je precrtan, dobiće šansu protiv Atletika samo zbog takvih okolnosti u kojima je njegova  zamena u magli.

Ćavi za sada ostaje kandidat broj jedan, ali je klub kontaktirao i Marsela Galjarda, koji se i ranije povezivao sa klupom, ali je on poručio da ne može da napusti River Plejt pre januara.

I dalje je u igri Roberto Martinez, koji bi takođe mogao da razmisli nakon što završi Ligu nacija i da u oktobru preuzme Barselonu. 

Fabricio Romano je takođe otkrio da bi i Galjardo i Andrea Pirlo rado preuzeli Barselonu, ali da Italijanaa još uvek niko nije kontaktirao. Iz nekog razloga, Laporti se sviđa Pirlo koji se nije pokazao u jednoj sezoni na klupi Juventusa.

Sve u svemu, Kuman neočekivano opstaje, Laporta i članovi uprave smatraju da novi trener ne bi mogao ništa značajno da promeni tri dana pre Atletika i žele još malo vremena. Ipak, izvesno je da Kuman neće dočekati utakmicu posle reprezentativne pauze kada će na "Kamp nou" doći Valensija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke