Barsa i Mesi - Oglasio se Ćavi!

Autor: Lazar Nikolić
subota 30.07.2022.
14:50
Izvor: Sportske.net

Trener Katalonaca nema dileme kada je povratak Argentinca u pitanju.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Predsednik Barselone Đoan Laporta ne krije da mu je jedna od najvećih želja povratak Lionela Mesija na "Kamp nou". On je više puta izjavio da ima moralni dug prema Argentincu koji je zasužio da se vrati i završi karijeru u Kataloniji.

O povratku Lionela Mesija progovorio je i njegov nekadašnji saigrač, sada trener Barse Ćavi Ernandez, naravno "podigao je obe ruke" za povratak jednog od najvećih ikada.

"Voleo bih da Mesijevo vreme u Barseloni nije isteklo. On zaslužuje drugu šansu. Želeo bih da se vrati. Apsolutno sam za to", rekao je Ćavi.

Mesi nije najsrećniji u PSŽ-u odigrao je jednu od najslabijih sezona u karijeri u dresu "svetaca", nije bio ni blizu osvajanja Lige šampiona zbog čega je i doveden u klub. Čak, štaviše, legendarni Argentinac nije prva zvezda tima, tu ulogu preuzeo je Kilijan Mbape koga obožavaju u Francuskoj, dok je sedmostruki osvajač "Zlatne lopte" doživeo da mu navijači zvižde na "Parku prinčeva".

Mesi ima 35 godina, još jednu sezonu je pod ugovorom sa Parižanima, nakon toga ne bi postojale prepreke da se vrati u Barsu na oduševljenje navijača "blaugrane" i bude deo novog projekta kluba, koji ponovo želi da bude najbolji u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke