Barsa izvukla PSŽ, pa dobila odličnu vest

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.12.2020.
22:10
Izvor: Sportske.net

Biće trka, ali...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Barselona će imati najteži zadatak u osmini finala - da pobedi vicešampiona Evrope, ali možda će do tada dobiti "pojačanje".

Danas je pouzdani katalonski radio RAC1 preneo da oporavak Đerara Pikea, koji je odbio operaciju, teče odlično i da je moguće da će biti spreman za revanš sa Pari Sen Žermenom.

Navodno, Pike nakon tri nedelje rehabilitacije reaguje odlično i prema svemu sudeći na teren će pre svih prognoza.

Prvobitno se spekulisalo da mora na operaciju i da je samim tim njegova  sezona završena, ali je on na kraju doneo odluku da se leči matičnim ćelijama i da se vrati na teren na proleće.

Sledi trka sa vremenom, revanš u Parizu je na programu 10. marta, dakle, za skoro tri meseca, a Pikeov glavni cilj je da bude spreman za taj meč, koji bi mogao da odredi i Barsinu sezonu.

Istina da ni Pike nije blistao pre povrede, kao i cela odbrana Barselone, ali je evidentno da su Katalonci tek bez njega potpuno izgubljeni u fazi defanzive.

Ukoliko Barsa ne dovede Erika Garsiju u januaru, onda će štoperski par u prvom meču protiv Parižana igrati Ronald Arauho i Klemen Lengle, što će biti verovatno i najveći problem za Katalonce.

Takođe, isti izvor je naveo da ne postoji šansa da se Ansu Fati oporavi pre marta, te da on ni ne razmišlja o nastupu protiv Parižana...

Prvi meč je na programu 16. februara, a revanš 10. marta.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 15.12.2020
02:35

Pike i Lengle nisu za Barsu bolje da se ne oporavi covek nezna da ima dve noge najvece kiksare koje je Barsa imala

avatar
P. S.
Monday, 14.12.2020
23:59

A ja mislio PSŽ predao mečeve službenim rezultatom, kad ono još gora vest od samog žreba, mada za Barsu da budemo realni dobar žreb nije ni postojao.

avatar
Don Andres
Monday, 14.12.2020
23:46

hvala mu ali ne mora da zuri ( :