Barsa ne odustaje!

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.07.2020.
21:29
Izvor: Sportske.net

Valjadolid pokazao zube, ali trka za titulu se nastavlja.

EPA-EFE/R. GARCIA
EPA-EFE/R. GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone slavili su u 36. kolu španske Primere protiv Real Valjadolida sa 0:1 (0:1).

Poveli su Katalonci u 15. minutu, strelac je bio Arturo Vidal, asistirao mu je Mesi, koji sada ima učinak od 22 gola i 20 asistecija u Primeri. Postao je prvi igrač kojem je to za rukom pošlo u Primeri i prvi igrač koji je stigao do 20+ golova i 20+ asistencija u "ligama petice" još od 2002 .godine i Tijerija Anrija.

Samo par minuta kasnije velika šansa za Grizmana, ali Francuz neprecizno šutira.

U 30. minutu šansa za Rikija Puđa, ali je golman Valjadolida odlično reagovao.

Otišlo se sa 1:0 za Barsu na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku domaćin bio blizu poravnanja, Enes Unal je tukao glavom iz dobre pozicije, ali je Ter Štegen odlično reagovao.

Samo par minuta kasnije šansa za Mesija na drugoj strani, ali je Masip uspeo da sačuva mrežu.

U samom finišu umalo da Barsu šokira njen bivši igrač, Sandro Ramirez je tukao iz dobre pozicije, ali je Ter Štegen odlično odreagovao i sačuvao mrežu.

Nije bilo promena, Barsa je slavila i sada ima samo bod manje od vodećeg Reala, ali i utakmicu više.

baner

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 12.07.2020
17:16

Kako to barca ne odustaje, barca igra svoju igru, real i dalje potplacuje sudije i Var! Znaci real ne odustaje sa potplacivanjem sudija i Var, barca je ove godine bas slaba sa igrom menjala trenera, povredjeni igraci, ali ona igra svoju igru! Real sa ovako slabom igrom barce mora da potplacuje sudije i Var, to znaci da je on bas katastrofa od kliba igraca i trenera!

avatar
Stefmajster89
Sunday, 12.07.2020
11:55

jos kad bi mogao Messi sam sebi da asistira, to bi bilo super

avatar
P. S.
Saturday, 11.07.2020
21:54

Odavno smo se navikli, što ne znači da sam shvatio niti da ću ikada shvatiti ovakav Barsin pristup igri nezavisno od toga šta im je u glavama: opuštena utakmica, što je realno jer su titulu izgubili odavno još nakon utakmica protiv Sevilje i Selte ili utakmica koju 'moraju dobiti', što je dakako nerealno. U oba slučaja i sa sasvim dovoljno prostora za igru koga je ostavljao Valjadolid potpuno je nerealno braniti 0:1 sve i da je domaćin bio još bezopasniji. Ne samo da je lopta okrugla već je utakmicu sudio Lahoz, a uz sve to Barsa nema čime da brani ni 0:2, a kamoli 0:1, bar su to morali naučiti do sada.

Na osnovu svega viđenog od restarta rekao bih da je fudbalerima Barse baš teško pao nastavak prvenstva i da im se fudbal nikako ne igra te da jedva čekaju da se sve ovo završi uključujući i LŠ koju će možda i završiti bez smaranja da putuju u Lisabon.

avatar
Badr Hari
Saturday, 11.07.2020
21:31

Ne Barsa već Real ne odustaje nameštanjem sudija i to ne samo za njihove mečeve već i za mečeve Barse. Juče Manzano pljačka Alaves, a danas Lahoz Barsu, tako izgleda La Perez Liga. Očekivano nije svirao nijedan od 3 očigledna penala za Barsu, a čudno da nije iskoristio priliku kada je lopta udarila Juniora u telo da svira penal za Valjadolid, kada već niko od igrača Valjadolida nije hteo da padne u šesnaestercu Barse pa da momentalno pokaže na belu tačku. Ipak Barsa je imala sreće što nije poništio gol Vidala zbog... recimo ofsajda ili faula u napadu, sasvim svejedno. :D