Barsa ponovo u ritmu, pobeda i u Vitoriji!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.02.2024.
20:25
Izvor: Sportske.net

Interesantna utakmica u Vitoriji i pobeda Barselone.

EPA-EFE/Adrian Ruiz Hierro
EPA-EFE/Adrian Ruiz Hierro

Povezane vesti

Druga uzastopna pobeda Barselone u španskoj Primeri, savladali su Alaves u Vitoriji rezultatom 1:3 (0:1). 

Dugo je trajala akcija Barselone, na kraju preko De Jonga lopta dolazi do Gundogana koji sjajno šalje loptu ka Levandovskom, a poljski napadač se snalazi i pogađa za 0:1.

Igrao se 22. minut. 

Do duplirane prednosti je Barsa stigla početkom drugog poluvremena. 

Još jedna sjajna akcija, na kraju je sa leve strane Pedri uposlio Gundogana koji se ubacivao iz prikrajka i na kraju je zakucao loptu u mrežu za velikih 0:2.

Odmah je domaćin vratio, akcija je potekla dok smo gledali usporeni snimak i radovanje Ćavija, u tim momentima je Sola prolazio po levoj strani, uposlio je Omorodiona koji je siguran.

Ipak, samo 12 minuta smo čekali na naredni gol i to ponovo u mreži Alavesa. Po desnoj strani je Jamal prodirao, potom je lopta prebačena na levu stranu odakle je Fort uposlio Vitora Rokea koji odmerenim udarcem pogađa malu mrežu.

Upravo je Vitor Roke bio glavna zvezda meča, neko oko koga se vrtela čitava utakmica u tih desetak minuta, jer je posle gola zbog udarca laktom brzo dobio žuti karton, a onda zbog oštrog starta još jedan zbog čega je morao da napusti teren pre vremena i to u 72. minutu. 

Uglavnom, zaslužena pobeda gostiju koji su na sedam bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Real, ali sa utakmicom više.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke