Barsa potpisuje igrača od MILIJARDU evra!

Autor: Lazar Nikolić
subota 23.04.2022.
09:55
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za finalizaciju velikog posla.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Barselona je već dugo u pregovorima sa štoperom Ronadlom Arauhom oko produžetka ugovora.

Mladi Urugvajac oduševio je upravu kluba i navijače svojim igrama u ovoj sezoni. Postao je jedan od ključnih igrača u Ćavijevoj Barsi i zaslužio mnogo jači ugovor.

Dvadestrogodišnjak je došao u Kataloniju 2018. godine, a pre dve godine prebačen je iz "B" tima. Aktuelni ugovor sa Barsom ističe mu na leto 2023. godine, a po njemu je jedan od najmanje plaćenih igrača u ekipi sa 900.000 evra po sezoni.

To će morati da se revidira novim ugovorom po kojem će Arauho postati jedan od bolje plaćenih igrača u ekipi, mada je još uvek nepoznato kolika će mu biti "pojačana" plata. Ono što se zna da će ugovor biti produžen do leta 2026. godine i da će otkupna klauzula za Arauha iznosti milijardu evra. Ugovor bi trebalo da bude ozvaničen u naredne dve nedelje, tako tvrdi Fabricio Romano.


Barsa novim ugovorom Arauhu pokazuje da ima veliko poverenje u njega i da u urugvajsom štoperu vidi ključnu defanzivnu figuru u narednoj deceniji.

Barselona svoj meč u Primeri igra sutra protiv Rajo Valjekana, a danas nema utakmica u španskom šampionatu. Razlog je finale Kupa Kralja u kojem se sastaju Betis i Valensija. AdmiralBet je pripremio odlične kvote za ovu veliku utakmicu, posetite njihov sajt i pronađite dobitnu opkladu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke