Barsa povećala ponudu, Dembele pred odlukom karijere

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.12.2021.
17:08
Izvor: Sportske.net

Francuz blizu odlaska, ali...

 EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Barselona na sve načine pokušava da zadrži Osmana Dembelea.

Francuz ima daleko unosnije ponude iz Premijer lige, ali želi da ostane u Barseloni. Problem su menadžeri, koji ga drže u šaci, odlučuju o njegovoj karijeri, o čemu je Dembele već pričao sa svojim saigračima.

Barselona je odlučila da ove nedelje na sto stavi poslednju ponudu. Barsa je prihvatila da mu poveća ponudu za milion evra u odnosu na prethodnu i ta formula sada glasi ovako - 7,5 miliona evra godišnje fiksno i još 3,5 u skladu sa igrama, golovima, učinkom. Uz to, Barsa će Dembeleu ponuditi četiri miliona evra bonusa za potpis i ostanak u klubu. 

Dembele je do ove ponude bio bliže odlasku, sada se očekuje poslednja runda pregovora. Katalonski mediji ističu da u klubu žele sve da reše ove nedelje, ako Dembele odbije i poslednju ponudu, na zimu kreću u ofanzivu na Ferana Toresa. 

Španac je svakako velika Ćavijeva želja, jer Barsa ima problema u napadu, ali će pregovori sa Sitijem biti dodatno ubrzani ako Dembele odbije poslednju ponudu. 

Inače, Dembele će biti Ćavijeva glavna uzdanica u sredu u Minhenu, jer je Ansu Fati povređen, pa se očekuje da Francuz pokuša da povede Barsu do čuda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke