Barsa predstavila domaći dres za 2021/22, navijači kažu - najružniji ikada!

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.06.2021.
21:31
Izvor: Sportske.net

Da li ovaj dizajner i dalje radi u Najkiju?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselonini tradicionalni bordo-plavi dresovi oduvek su bili među najlepšima iz godine u godinu, a onda je kompanija Najki počela da "izmišlja".

Nakon što su u sezoni 2019/20 dresovi dizajnirani kao bordo-plavi kvadrati, sada su dizajneri Najkija odlučili da urade nešto "epohalno".

"Proširili" su ideju Barsinog grba na ceo dres, to deluje prilično ružno, na stranu i što je i dizajn asimetričan. Tu je i "klovnovski" pola crveni pola plavi šorts.

Ovaj dizajn je odavno poznat, najavljivan preko društvenih mreža mesecima unazad i reakcija navijača su masovno negativne.

Zanimljivo, ovaj dizajn je potpisao Hosep Marija Bartomeu, a negativne reakcije dovele su umalo do toga da Đoan Laporta prvi put donese odluku da Barsa ima dva različita domaća dresa u jednoj sezoni.

Navodno, spekulisalo se da će Laporta insistirati na dodatnoj bordo-plavoj garnituri koja  bi bila namenjena samo za nastupe u Ligi šampiona.

Ipak, ta ideja nije zaživela, verovatno nije nie jeftina, kao što izgleda ovaj novi, neobjašnjivi dizajn Barsinog dresa.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke