Barsa prekinula nepobedivost Viljareala!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.02.2015.
22:51
Izvor: Sportske.net

Sjajna ekipa Viljareala bila je blizu senzacije na stadionu "Kamp Nou", ali im nije pošlo za rukom da makar uzmu jedan bod Barseloni.

Beta/AP Photo/Fernando Bustamante
Beta/AP Photo/Fernando Bustamante

Povezane vesti

Viljareal je odlično izgledao protiv solidne Barselone, ali su danas konačno morali da se pomire sa tim da tri boda ostaju u Kataloniji.

Ekipa Viljareala nije izgubila od 6. novembra i utakmice Lige Evrope protiv Ciriha, a moglo je lako da se desi da ne izgubi i danas.

Solidno je izgledala odbrana "Žute podmornice", nije Barselona bila previše dominantna, a golman Asenho je branio odlično šuteve Nejmara, Mesija i Suareza koji su danas počeli utakmicu.

Imali su i oni opasne akcije, a iz jedne je Čerišev uspeo da postigne gol i da dovede navijače Viljareala u ekstazu. Ipak, nisu imali sreće da na poluvremenu vode sa 1:0, pošto je Nejmar izjednačio pred sam odlazak na odmor.

Na samom startu drugog poluvremena još jedan šok za navijače Barselone. Dos Santos je odlično prošao po desnoj strani, ubacio povratnu loptu, a Vieto nije imao problema da savlada po drugi put golmana Brava - 1:2.

Sjajnih 5 minuta u ovom poluvremenu nastavili su fudbaleri Barselone koji su svim silama krenuli po izjednačenje.

Desilo se u pravi čas, Suarez je ubacio loptu ka Mesiju, njegov šut je bio izblokiran, a lopta je došla do Rafinje koji nije imao težak zadatak da postigne gol - 2:2.

Samo dva minuta je trebalo Barseloni da pređe u vođstvo.

Suarez je dodao loptu do Mesija, ovaj je krenuo u svom fazonu, šutirao neodbranjivo pored odličnog golmana Asenha koji sada ništa nije mogao da uradi - 3:2.

Mogla je Barselona i do ubedljivije pobede, ali je strepela sve do kraja meča. Na kraju je ostao rezultat iz 55. minuta, 3:2 u korist Katalonaca.

Golove pogledajte na ovom linku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barça mes que un clu
Sunday, 01.02.2015
23:54

Odlicna utakmica. Viljareal je dosta dobra ekipa,i mogli su do pobede. A za Mesija sta reci,bije i levom i desnom. Suarez nzm sta mu je.