Barsa - Sudar autoriteta! Predsednik ima jednu, trener drugu, Mesi treću ideju...

Autor: Boris Jovanović
subota 17.04.2021.
11:29
Izvor: Sportske.net

Konkurs za napadača, čija će biti poslednja?

EPA-EFE/Jose Manuel Vida
EPA-EFE/Jose Manuel Vida

Povezane vesti

Barselona traži napadača i nije tajna to bi moglo da utiče na odluku Lea Mesija na kraju sezone. Nekoga moraju da dovedu, ni Grizman nije klasična "devetka", sa druge strane Brejtvajt nije ni kvalitet za Blaugranu.

Problem može da bude što predsednik, kapiten i trener imaju različite ideje.

Laporta je sve nade bacio na Halanda, spreman je da se odrekne i Dembelea, traži 50 miliona evra za Francuza kome ističe ugovor naredne sezone.

On je dobar prijatelj sa Rajolom, mogao bi da nekako skupi deo novca, pošalje par mlađih igrača u Dortmund i dokopa se napadača. Ali, realno, za to su šanse male.

Ronald Kuman tvrdi da ima podršku Laporte, večeras će probati da osvoji kup, a insistira da se dovede Depaj. Barsa je odustala od Vajnalduma, ali kapiten Liona je takođe slobodan igrač, može da igra na mestu centralnog napadača, kod Kumana u reprezentaciji je bio kapiten. 

Sa svoje strane Mesi hoće Nejmara koji nije napadač, ali je realno to teška misija s obzirom na platu koju ima Brazilac. Verovatnije je angažovanje Kuna Aguera, neki španski novinari tvrde da je Barsa Mesijevom kumu ponudila dvogodišnji ugovor, ali on traži 12 miliona po godini. To je za igrača od 32, koji je ove sezone opterećen povredama zaista neverovatna suma, uz to Kun želi da ostane u PL, zainteresovan je Čelsi, razmišlja i PSŽ, Juve nema taj novac.

Videćemo kako će se završiti Barsina potera, Haland jeste najbolje, ali i najmanje izvesno rešenje narednog leta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Saturday, 17.04.2021
17:08

Zanimljiva je Laportina ideja, još samo da mu neko da više od 5 m€ za Dembelea. Možda je još zanimljivija Messijeva ideja o Neymaru koji nije napadač (kako gore piše), a najmanje zanimljiva je Kumanova ideja da nastavi sa transfer politikom kakvu smo gledali godinama unazad.

avatar
deki trbic
Saturday, 17.04.2021
14:32

Haland je lud ako ode u FARSELONU xD mada da budemo realni oni i nemaju para da ga dovedu ahahahhah :D