Barsa u Tigrovim kandžama, Stole zaustavio Depaja! Ronalde, da se ne ljubimo...

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.10.2021.
20:56
Izvor: Sportske.net

Veliko iznenađenje u predgrađu Madrida.

EPA-EFE/Javier Lizon ↑ collapse
EPA-EFE/Javier Lizon ↑ collapse

Povezane vesti

Fudbaleri Raja Valjekana savladali su Barselonu kao domaćini sa 1:0 u 11. kolu španske Primere.

Izabranici Ronalda Kumana nisu uspeli da se vrate posle poraza u El Klasiku, pa bi Holanđanin uskoro mogao da dobije i otkaz.

Domaće navijače na noge je digao Radamel Falkao, "El Tigre" je u 30. minutu iskoristio dodavanje Treha i rutinski savladao Ter Štegena.

Nedugo zatim, obrukao se na drugoj strani Seržino Dest koji je sa nekoliko metara gađao daleko iznad gola Stoleta Dimitrievskog.

Upravo je Makedonac bio jedan od heroja pobede nad velikim favoritom pošto je u 72. minutu odbranio penal Depaju koji nije uspeo da ga savlada ni posle odbijene lopte.

Pred Barsom su teški dani posle novog kiksa, pa ne bi trebalo da čudi ukoliko uprava kluba ipak odluči da otpusti Kumana.

U isto vreme, Majorka je remizirala sa Seviljom 1:1.

Domaćin je poveo u 22. minutu golom Antonija Sančeza, ali je Erik Lamela u 73. minutu poravnao rezultat posle fantastičnog udarca sa ivice kaznenog prostora.

Kosta je u drugom minutu nadoknade vremena zaradio isključenje, da bi u poslednjim trenucima meča Lukas Okampos zatresao mrežu protivnika. Ipak, on je na kraju poništen zbog igranja rukom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke