Barselona slavila na Kanarskim ostrvima, penal o kojem će se pričati!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 04.01.2024.
23:39
Izvor: Sportske.net

Kontakta jeste bilo, ali...

EPA-EFE/Quique Curbelo
EPA-EFE/Quique Curbelo

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone savladali su kao gosti ekipu Las Palmasa rezultatom 2:1 u okviru 19. kola španske Primere.

Ekipa sa Kanarskih ostrva umalo nije priredila iznenađenje i to posle pogotka upravo bivšeg fudbalera Barselone, ali je spas u poslednji čas stigao sa bele tačke u trećem minutu nadoknade vremena posle penala o kojem će se sigurno pričati na Pirinejima.

Ćavijevu ekipu zadesio je peh već na početku utakmice jer je iz igre morao da izađe Kanselo zbog povrede, a domaćin je poveo u 12. minutu golom Munira El Hadadija.

Primetna je bila nervoza u redovima "blaugrane" tokom čitavog prvog poluvremena, da bi instrukcije na odmoru očigledno urodile plodom pošto je Feran Tores poravnao rezultat u 56. minutu meča preciznim udarcem unutar kaznenog prostora.

Las Palmas je pokušao da "zatvori" meč i fokusira se na odbranu što je domaćinu dobro i polazilo za rukom, sve do nadoknade vremena u kojoj je Sinkgraven prilično nespretno startovao nad Gundoganom koji je "pojačao utisak", pa je sudija Fuertes pokazao na penal.

Holanđanin je tom prilikom i isključen, a pobedu Barseloni doneo je upravo Ilkaj Gundogan koji je svoju ekipu pogurao nazad do treće pozicije u Primeri sa 41 bodom.

Las Palmas je 10. sa 25.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke