Barsin košmar, najbolje da se sezona odmah završi?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.03.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Katalonci nemaju čemu da se nadaju.

EPA-EFE/Luis Tejido
EPA-EFE/Luis Tejido

Povezane vesti

Pablo Gavi i Alehandro Balde su već završili ove sezone, a danas je stigla potvrda i da će na dugu pauzu i Pedri i Frenki de Jong!

Kao što je poznato, u razmaku od samo 10 minuta na "San Mamesu", Barselona je ostala i bez De Jonga i bez Pedrija, koji su obnovili svoje povrede od jesenas.

De Jong je nezgodno doskočio na članak i danas je ustanevljeno da je povredio ligamente skočnog zgloba, te da će pauzirati 4-5 nedelja. U najboljem slučaju, on će biti spreman za duel sa Kadizom 14. aprila. To znači da sigurno propušta revanš sa Napolijem u osmini finala Lige šampiona, kao i potencijalno četvrtfinale. 

Pedri je prošao još gore, obnovio je povredu lože, zbog koje je jesenas pauzirao dva meseca. Iako ne mora na operaciju, predviđena mu je pauza od oko šest nedelja, ali su u lekarskom timu uvereni da ne smeju žuriti i da ne žele da postave vremenska ograničenja za njegov povratak.

U prevodu, Barselona u ključni deo sezone ulazi sa veznim igračima - Ilkaj Gundogan, Oriol Romeu, Serhi Roberto i Oriol Romeu, te Andreas Kristensen koji je nedavno pomeren na zadnjeg veznog.

Kako Barselona igra ovog proleća, čak i sa De Jongom i Pedrijem, jasno je da u ovom sastavu nemaju čemu da se nadaju do kraja sezone.

Među navijačima vlada mišljenje da je ova sezona za zaborav posle kolapsa na svim frontovima i da je najbolje da se što pre završi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke