Barsin predsednik nije mogao da prećuti: "Ono što se desilo u Madridu je sramota!"

Autor: Lazar Nikolić
utorak 23.01.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Đoan Laporta ogorčen.

@FCBarcelona/Twitter
@FCBarcelona/Twitter

Povezane vesti

Utakmica 21. kola španske Primere u kojoj je Real nakon velikog preokreta savladao Almeriju sa 3:2 još uvek je glavna fudbalska tema u Evropi zbog niza spornih odluka donetih u korist "kraljevskog" kluba.

Realu je dosuđen penal, priznat diskutabilan gol Vinijsusa, da bi na kraju Karvahal pogodio za pobedu u devetom minutu nadoknade vremena.

Na sve ovo nije ostao imun ni predsednik Barselone Đoan Laporta koji je u izjavi za "Mundo Deportivo" imao šta da kaže o dešavanjima na stadionu "Santjago Bernabeu".

"Ono što se desilo na Bernabeuu je sramota. Mislim da sudijska organizacija mora da odgovori na seriju pritisaka kojima su izložene sudije ove sezone. Ako ne bude njihove reakcije, bićemo vrlo zabrinuti, jer verujemo da će neki od njih da napuste svoje funkcije",rekao je Laporta, čija je Barselona u prošlom kolu takođe posle preokreta stigla do trijumfa u duelu sa Betisom.

"U svakom slučaju, srećni smo što smo pobedili. Mogli smo umanjiti prednost Reala, ali se to nije desilo zbog sudijskih odluka u Madridu i odluka iz VAR sobe",jasan je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke