Barsina lista, sedam imena za vezni red, zna se i ko će ustupiti mesto!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 08.05.2023.
07:46
Izvor: Sportske.net

Ćavi čeka pojačanje...

EPA-EFE/David Borrat
EPA-EFE/David Borrat

Povezane vesti

Nije tajna, Barselona pokušava da nađe vezne igrače, Kesi je bio promašaj i on će se najverovatnije vratiti u Seriju A, a još par fudbalera iz sredine nisu po Ćavijemom ukusu. 

Zato se klub dao u potragu za novim fudbalerima, neizvesno je šta mogu da dovedu, sve je u senci mogućeg povratka Mesija, a Katalonci imaju hroničan problem sa finansijama.

Ipak, postoji lista, sa nekoliko poznatih imena, i nekoliko igrača koji bi mogli da budu pravo osveženje.

Nije vam potrebno posebno predstavljati pojedina lica, poput Gundogana koji želi da napusti Mančester Siti, ali Pep čini sve kako bi ga zadržao ili njegovog saigrača Bernarda Silve koji je letos bio blizu odlaska na "Kamp Nou". Priča se da je Ruben Neveš ponuđen od strane Žorža Mendeša, a Inter će, ako se ne plasira u Ligu šampiona staviti u izlog Marsela Brozovića, za koga navodno Ćavi smatra da bi zbog karakteristika bio idealno rešenje u vezi. 

Od poznatijih igrača pominje se i Kante, iskusni Francuz se oporavio od povrede, ali neke priče iz engleske štampe govore da je blizu toga da ostane u Londonu, ali u dresu Arsenala!

Jedan od heroja Mundijala, Sofijan Amrabat želi na najveću scenu, Fiorentina ima šansu za dva trofeja, u kupu Italije i LK, ali Marokanac navodno ima obećanje da može da ode, mada će obeštećenje biti veliko. Nekadašnji igrač Fejenorda, Briža i Verone je želja i velikog broja Premijerligaša koji mogu da ulože više od Barse. 

Martin Zubimendi iz Sosijedada je opcija, stigao je i do reprezentacije, ali "Ćuri-Urdin" su na pragu Lige šampiona, odlični fudbaler je ponikao u klubu i žele da ga zadrže, ima ugovor do 2025.

Na kraju, listu zatvara Gvido Rodrigez, još jedan fudbaler koji ima odličnu sezonu. Argentinac koji je u Španiju stigao iz Meksika (inače Riverova škola) igra za Betis, bio je deo reprezentacije koja se u Kataru izborila za titulu prvaka sveta, odličan je u defanzivi, bio bi idealna zamena za istrošenog kapitena Busketsa....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke