Barsina odbrana osakaćena u Valensiji, bez dvojice do kraja sezone?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 12.05.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net

Košmarno veče.

EPA-EFE/BIEL ALINO
EPA-EFE/BIEL ALINO

Povezane vesti

Jedan od najmaleroznijih fudbalera u istoriji Barselone Serhi Roberto izvesno je okončao sezonu nakon što je u finišu sinoćnjeg duela protiv Levantea povredio butnu kost desne noge.

Španski fudbaler je napustio teren u Valensiji u 85. minutu, a pre prognoze nakon današnjih pregleda ukazuju da je sezona za njega završena.

Da maler bude veći, Roberto se vratio na teren posle teške povrede mišića tek u El Klasiku pre nešto više od mesec dana, a od tad mu se minutaža menjala zavisno od meča do meča.

Povreda španskog defanzivca nije jedini problem za trenera Ronalda Kumana uoči poslednja dva meča, pošto je u utorak uveče peh doživeo i mladi urugvajski štoper Ronald Arauho, kojeg je početkom drugog poluvremena zamenio upravo Roberto.

Arauho je dobio jak udarac u predelu zgloba i do kraja dana će se znati da li će biti dostupan za kraj sezona, koja se okončava za desetak dana.

Podsetimo, Barselona je odigrala samo 3:3 na gostovanju Levanteu i sada će joj za titulu, osim maksimalnih učinaka u poslednja dva kola (protiv Selte i Ejbara), biti potrebni i kiksevi madridskih Reala i Atletika ukoliko žele da vrate titulu na "Kamp Nou".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke