Barsina partija za zaborav, ali tu je Levandovski za tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.02.2024.
20:34
Izvor: Sportske.net

Slaba partija Barselone, Selta zaslužila bod, ali...

EPA-EFE/Salvador Sas
EPA-EFE/Salvador Sas

Povezane vesti

Barselona je imala više sreće nego pameti. 

Ekipa Ćavija Ernandeza je odigrala još jednu slabiju partiju, ali bodovi se pišu, do sva tri su stigli u 7. minutu nadoknade vremena golom Roberta Levandovskog. Na kraju 1:2 (0:1)!

Barsa je ta koja je prva stigla do prednosti. 

Jamal je ponovo pokazao svoj napadački potencijal, prošao je po desnoj strani, uposlio Levandovskog koji podseća na stare dane i zakucava loptu u mrežu za 0:1.

Već na startu drugog poluvremena Selta dolazi do izjednačenja. 

Bio je to pozicioni napad Selte, Barsa je olako dozvolila da domaćin lako uđe u šansu, Mingeza je na kraju dodao do Aspasa, a lopta pogađa na putu ka golu Barselone jednog igrača gostiju i završava iza leđa Ter Štegena. Kunde je bio taj koji je pokušao da izblokira šut i na čiju nesreću je lopta završila u mreži. 

Možemo reći i da je Selta bila bliža drugom golu nego Barsa, gosti bez ijedne dobre akcije, ijedne dobre prilike za gol sve do nadoknade vremena kada je dosuđen penal za goste. 

Pravo niotkuda, penal posle faula Beltrana, ali Levandovski nije uspeo da pogodi, odbranio mu je sjajni Guaita u 6. minutu nadoknade vremena. 

I onda još jedan šok za Seltu. Guaita je napustio liniju pre šuta, Levandovski je dobio još jednu priliku, ovoga puta je bio siguran za veliku pobedu svog tima. 

Od srpskih fudbalera na terenu danas Mihailo Ristić u dresu ekipe koju predvodi Rafa Benitez, ali je napustio teren u 59. minutu zbog povrede. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke