Barsino finale u senci povrede Busketsa...

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.03.2015.
21:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Barselone uspešpno su završili posao protiv Viljareala u revanš meču polufinala Kupa kralja, ali im je raspoloženje zbog plasmana u finale pokvarila, po svemu sudeći, teška povreda Busketsa.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Poznat je prvi finalista španskog Kupa kralja. To je, prema očekivanju, ekipa Barselone, koja je posle 3-1 na Kamp Nou, slavila i večeras na Madrigalu protiv Viljareala istim rezultatom, za ukupnih 6-2 u konačnom zbiru.

Ako su se domaći i nadali nekakvom iznenađenju večeras, Nejmar im je posle samo tri minuta igre pokazao da su te nade bile uzaludne. U saradnji sa Leom Mesijem, Brazilac je savladao Asenja i Barsi omogućio miran nastavak utakmice - 0:1.

Međutim, u finišu prvog poluvremena, stvari su za Barsu krenule loše. najpre je Dos Santos u 39. minutu izjednačio na 1-1, da bi sdanmo dva minuta kasnije, usledio oštar start na Busketsa, koji je zbog povrede morao odmah van igre i veliko je pitanje koliko duga ga pauza očekuje.

U nastavku, sve je bilo u znaku Katalonaca. Prvo je Pinja u 65. mninutu isključen u redovima domaćih, a prednost igrača više na terenu Barsa je znalački iskoristila.

Prvo je Suarez u 73. minutu vratio vođstvo gostima, da bi novu pobedu i plasman u finale potvrdio Nejmar u 88. minutu, svojim drugim golom, a na asistenciju Ćavija, za konačnih 1-3.

Golove sa ove utakmice možete da pogledate OVDE.

Drugo polufinale igra se od 22 časa, a sastaju se Espanjol i Bilbao. Prva utakmica ovih rivala okončana je bez pobednika, rezultatom 1-1.









Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Wednesday, 04.03.2015
22:54

neko dobija viljareal u gostima a neko ne moze kuci njihov kombinovani sastav (: povreda buskeca je izgledala uzasno mada je on ostatak meca proveo na klupi pa je moguce da nije bas toliko strasna.. komforan prolaz, igra sa pola gasa

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 04.03.2015
23:00

I ja se nadam da nije nista strasno. A inace i bez neke igre Barsa lagano do pobede.

avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 04.03.2015
23:48

Ma niste vi kao neki da nemozete bez jednog zadnjeg veznog.Pa da kada izgubite da kazete da je on falio kao ono No buskec no party.

avatar
Wednesday, 04.03.2015
23:44

Pa ceo život je simulirao, najveći simulator, i sada je dobio ono što je tražio.

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 04.03.2015
23:21

Ne moras fotomontazu drzati za sliku kada postoji prava.