Bejl doneo odluku, u Madridu bes!

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.03.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Praštanja nema, zahtev sasvim jasan...

EPA-EFE/Matthew Childs
EPA-EFE/Matthew Childs

Povezane vesti

Garet Bejl ne popušta, on očekuje da bude isplaćen do poslednjeg centa.

Naime, Velšanin ima ugovor sa Realom i naredne sezone, teško je da će ga Totenhem otkupiti, a čak i da ga pusti besplatno, Real će morati da mu isplati celu poslednju godinu ugovora oko 17 miliona neto.

Šta bi to drugim rečima značilo. Ako ga puste, on tu platu nigde u Evropi ne može da dobije, pa bi tražio odštetu do pomenute sume uz ono što bi dobio sledeće godine, ako ostane u Totenhemu ili ode negde drugde.

Bejl planira da se vrati na leto u Real i nema nikakav problem da sedi na tribini do kraja ugovora. Bejl je konačno proigrao, dao je dva gola, namestio Kejnu jedan u ubedljivoj pobedo protiv Barnlija, ali će odluku doneti na kraju sezone. Teško je verovati da bi Totenhem mogao da mu plati sumu koju ima u Realu, Madriđani i sada plaćaju deo njegovih primanja.

Navodno je preko agenta poručio Perezu da neće popustiti ni korak, da će uzeti sve do poslednje pare, delom se ovo tumači kao osveta Zidanu, a delom ljutnja jer je Real tražio obeštećenje kada je dogovorio odlazak u Kinu za 100 miliona.

U Madridu bes, ali ne mogu ništa, ugovor je jasan, to su 35 miliona bruto za klub koji je u finansijskim problemima...

Bejl je odigrao 22 meča od dolaska u Spurse ove sezone, dao je osam golova i imao 5 asistencija, ali uglavnom igrao u kupovima.

Očekuje se da bude u timu protiv Fulama u četvrtak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke