Bejl laktom pobrao simpatije Ostrva!

Autor: Stefan Matić
sreda 31.03.2021.
12:57
Izvor: Sportske.net

Velšanin bukvalno shvatio "kick it out".

EPA-EFE/Matt Dunham
EPA-EFE/Matt Dunham

Povezane vesti

Sinoć su Velšani bili u pravom ratu sa Česima. 

"Zmajevi" su osvojili tri boda, gol za pobedu je postigao Džejms na asistenciju Gereta Bejla u 82. minutu što je bila i prva pobeda Velšanina u novom ciklusu kvalifikacija. 

Meč je obilovao agresivnim startovima oba tima. Videli smo i dva crvena kartona. Prvo je Šik isključen kod gostiju u 49. minutu dok je kod domaćina Roberts morao ranije na tuširanje zbog drugog žutog kartona u 77. minutu. 

Jedan potez Gereta Bejla je posebno pobrao naklonost Ostrva. Ne radi se o golu, asistenciji ili lepom potezu već o laktu. Kapiten Velšanina je, deluje i planski, zakačio Kundelu laktom u jednom duelu. Igrač Real Madrida nije ni dobi žuti kartona, a i komentatori engleskog Skaj Sporta su izjavili da mnogima neće biti žao zbog udarca češkog igrača. 

Podsetimo Kundela je bio umešan, u za sada navodni rasistički incident, kada je njegova Slavija Prag igrala protiv Glazgova. Navodno je Čeh u jednom trenutku rasistički uvredio Kamaru posle čega je usledila velika gužva na samom terenu. Situaciju sa jučerašnje utakmice možete videti OVDE.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke