Bejl napravio novi skandal, Real mu ne može ništa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.04.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

U principu, ponaša se kako hoće, na terenu je neprimetan, ali se stiče utisak da mu je svejedno šta će biti. Ono što zna je da ugovor niko ne može da raskine...

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Garet Bejl je na neki način zaista "razveden" od ostatka tima.

Ponovo je učinio isto, prvi izašao iz svlačionice, uzeo svoju večeru i umesto u bus, otišao sam kući. Do srede igrači imaju slobodno, ali su se svi ostali osim Velšanina posle poraza od Raja vratili u Valdebebes, trening centar.

U Realu tvrde da u principu igrači imaju dozvolu da sami odu, ali mediji tvrde da to "pravo" koristi samo Bejl i da je ovo još jedan dokaz njegovog odnosa prema timu.

Sinoć je igrao, ali bolje da nije, "AS" tvrdi da mu ovako samo pada cena. Iako njegov menadžer stalno ponavlja da Bejl želi da ostane igrač Reala, on se ponaša suprotno.

Teško je da će ga neko poželeti u timu posle ovakvih partija, 400 minuta je bez gola, od marta i utakmice protiv Selte, sinoć je bez Benzeme bio bliži golu, imao veću slobodu i nije napravio ništa.

Eventualni transfer u Junajted, kao deo sporazuma za Pogbu je daleko, pogotovo što traži 19 miliona po sezoni da ode iz Reala. U Madridu ima ugovor još tri godine, suma je 15 miliona neto, i jasno ne brine, ma šta god bilo primaće novac, a izgleda da su mu ambicije presahle.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Monday, 29.04.2019
12:53

Isplatio bih mu te godine ugovora i isutirao debila iz ekipe

avatar
Paul Kersey
Monday, 29.04.2019
12:44
avatar
Mak-Juventino
Monday, 29.04.2019
11:02

Nikada nije bio klasa igrac , a kao covek ...

avatar
Logika i argumenti
Monday, 29.04.2019
09:52

Slobodni dani služe da se iskoriste slobodno... Real je ispao iz trke svuda a bejl nije brahim dijaz ili vinisijus pa da se dokazuje i ulizuje... Umesto što javnost krivi igrača koji je sam doneo 2 lige sampiona tj prelomio u finalu i doneo jedan kup treba da ga poštuju kao legendu kluba. Ko im je kriv što je Ronaldo tražio brda kesa a Perez nije više hteo da plaća pa sada svaki neuspeh ide na račun Bejla kao žrtvenog jarca...Ove kradje u ligi šampiona su izgleda uzdigle madridjane pa oni sada misle da je svaka sezona neuspeh ako se ne uzme LS a do juče kup kralja slavili otvorenim busem kroz grad jer ih je Barselona ubila u pojam...

avatar
Paul Kersey
Monday, 29.04.2019
12:45

Tačno. A realno, ni u Španiji nisu najbolji već deceniju. Barsa ih tambura sa 3-4 gola razlike.

avatar
Logika i argumenti
Monday, 29.04.2019
18:40
avatar
Nemanjici
Monday, 29.04.2019
09:50

Da da to je taj famozni igrac od 100 miliona...molim lepo. Mozda 100 miliona pezosa

avatar
theGron
Monday, 29.04.2019
09:34

Kakav raspad od igrača, za te pare bih i ja ponekad bljesnuo. Najgori potez RMD-a u zadnjih 10ak godina (što se tiče dovođenja nekih "superstarova"). Igrački se nije isplatio, a čisto sumnjam da je i marketinški.

avatar
real4ever
Monday, 29.04.2019
14:22

Da a u tri finala LŠ dao gol. Doduše u drugom iz penala, ali i to je velika odgovornost, pucati penal za trofej LŠ, plus gol za osvajanje kupa Španije. Bejl je do sada isplatio svoj transfer, jedini njegov problem je trenutna plata. Zbog velike plate ne može na transfer listu. Definitivno je u lošoj formi ali i dalje je to vrhunski igrač, a vrhunski igrači ne budu dugo u lošoj formi. Sezona je ionako gotova, motivacija igrača je najveći problem, igraju za ništa, a kako nemaju motiva igraju kao da su na treningu. Sramota jeste, ali nema čovjeka koji bi mogao u ovom trenutku bilo šta promijeniti.