Bekam stvara drim-tim, sa ovim zvezdama, Majami bi se borio za velike stvari u Evropi?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 20.05.2021.
08:59
Izvor: Sportske.net

Posle Matuidija i Pipite, još nekoliko velikih imena na meniju engleskog vlasnika!

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Dejvid Bekam ne odustaje, želi da pojača svoj Majami Inter i po mnogima, prošeta se do titule prvaka sledeće godine. Naime, slavni fudbaler, sada vlasnik franšize već pregovara, posle dolaska Iguaina i Bleza Matuidija, sa još nekoliko velikih imena.

Na meti su Marselo iz Real Madrida, on će nakon 14 godina napustiti Los Blankose, zatim Vilijam iz Čelsija koji je takođe na izlaznim vratima PL, kao i najveća zvezda, Luis Suarez. Novac nije problem za Bekama, ako bude uspeo da napravi drim-tim, svakako da će Majami biti veliki favorit za sve trofeje u Severnoj i Srednjoj Americi.

Naime, na golu je MekKarti jedan od najboljih američkih golmana, u odbrani bi desno bio Kevin Lerdam sa Trinidada koji je pre MLS igrao za Fejenord i Vitese. On je poreklom sa Surinama, prošao je holandsku školu fudbala. Još jedno poznati lice je Rajan Šokros, dete Junajteda koga se sećate iz Stouka. Osim Marsela, odbrani bi činio Argentinac Figal koji je doveden iz Indenpendientea.

U veznom redu, Vilijan, Matuidi, Brazilac Gregor koji je nastupao za Bahiju i škotski reprezentativac Luis Morgan koji je igrao za Seltik, pa Sanderlend.

I napada, Pipita i Luis Suarez. Urugvajac ima ponudu i priča se da mu se ne sviđa u Atletiku, da i pored toga što će verovatno osvojiti titulu zbog Simonea želi da napusti klub.

Ovaj tim bi bio prejak za MLS, mnogi kažu da bi igrao značajnu ulogu u najboljim evropskim ligama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke