Bekam želi da se oproba u trenerskom zanatu?!

Autor: Stefan Matić
utorak 03.09.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net

Legendarni Englez želi da zameni sunarodnika.

EPA-EFE/RHONA WISE
EPA-EFE/RHONA WISE

Povezane vesti

Geret Sautgejt će predvoditi reprezentaciju Engleske i tokom kvalifikacionog perioda za naredno prvenstvo Evrope. U subotu igraju meč sa Bugarskom dok tri danas posle dočekuju reprezentaciju Kosova*. Nekadašnji igrač Aston Vile je preuzeo "Gordi Albion" 2016. godine kao prelazno rešenje, ali su ga zapaženi uspesi ostavili za stalnog na kormilu reprezentacije svoje zemlje.

Ipak, Dejvid Bekam "nišani" njegovo mesto.

"Vođenje reprezentacije Engleske je posao iz snova, naravno da bih bio zainteresovan za takvu ulogu. Verujem da su me svojevremeno čelnici FA zapazili kao mogućeg selektora, u svoje vreme sam pokazao liderske sposobnosti u ulozi kapitena Engleske"

"Ali moram priznati da Geret radi odličan posao. Doneo je energiju i uzbuđenje nazad u igru našeg tima, fanovi mu veruju a tu uključujem i sebe", izjavio je Bekam za engleske medije.

Geret Sautgejt

Nekadašnja vedeta Junajteda, Real Madrida, Milana i PSŽ-a se trenutno bavi MLS-om. Bekam je vlasnik Inter Majamija, klub bi trebao da ima svoju debitansku sezonu u narednoj godini najbolje američke lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 04.09.2019
02:40

Nema nista, plitak je pa samo ovo zigosanje po telu je dokaz...

avatar
Solskjerove bebe
Tuesday, 03.09.2019
23:48

Prihvati se ti kataloga i krema,nije za tebe trenerski posao