Belgijanci su ovo čekali, oglasio se De Brujne nakon povrede

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.05.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Nada postoji.

EPA-EFE/Ian Walton
EPA-EFE/Ian Walton

Povezane vesti

Jedan od najboljih belgijskih fudbalera Kevin De Brujne oglasio se nakon povrede u finalu Lige šampiona protiv Čelsija i ulio optimizam da peh koji je doživeo u Portu neće uticati na njegov odlazak na Evropsko prvenstvo.

Belgijski fudbaler će gledati što pre da zaboravi poslednju majsku subotu ove godine, pošto je osim što je ostao bez prvog trofeja Lige šampiona, doživeo i frakturu nosne kosti.

Dan kasnije je na Tviteru poručio da se dobro oseća verujući da će se za desetak dana naći na sa reprezentativnim saigračima naći na Evropskom prvenstvu. 

"Upravo sam se vratio iz bolnice. Moja dijagnoza je akutna frakutra nosne kosti i frakutra kosti očne duplje. Dobro se osećam. I dalje sam razočaran zbog jučerašnjeg poraza, ali vratićemo se", napisao je De Brujne.

Podsetimo, De Brujne je u finalu Lige šampiona protiv bivšeg kluba doživeo nezgodan udarac u predelu lica protiv neopreznog Antonija Ridigera, pa je u 60. minutu napustio teren.

Siti je utakmicu za naslov evropskog prvaka izgubio sa 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Kai Haverc krajem prvog poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke