Belingem postaje gazda u Realu, Vini zabrinuo, Rodrigo umalo tragičar!

Autor: Ivan Cvetković
petak 25.08.2023.
23:29
Izvor: Sportske.net

Ulazak Tonija Krosa i Luke Modrića promenio tok meča.

EPA-EFE/Lavandeira
EPA-EFE/Lavandeira

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida savladali su ekipu Selte u Vigu rezultatom 1:0 u okviru trećeg kola španske Primere.

Neverovatno veče za navijače "kraljevskog kluba" koje je, umesto pobedom, moglo okončali kiksom u Galiciji.

Nije dobro počelo po Madriđane pošto je Larsen postigao pogodak, on jeste poništen zbog prekršaja, ali utakmicu još u 18. minutu morao da završi Vinisijus i to zbog povrede koja bi mogla da donese nove kadrovske probleme Karlu Anćelotiju.

Nije išlo Realu ni u drugom poluvremenu, pa je Italijan odlučio da uvede "stare kajle" Krosa i Modrića, što se kasnije ispostavilo kao pravi potez.

Mogao je vicešampion do vođstva u 69. minutu kada je idealnu priliku imao Rodrigo, ali je udarac Brazilca sa bele tačke uspeo da odbrani Viljar.

Činilo se da će četa Rafe Beniteza izdržati pritisak Reala, međutim detalj koji je prelomio meč dogodoio se u 81. minutu.

Centaršut Krosa sa desne strane glavom je zahvatio Hoselu, koji je loptu dodao do Džuda Belingema, a doskorašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda postigao je gol glavom i tako rešio pitanje pobednika.

Reprezentativac Engleske postigao je tako svoj četvrti pogodak od početka sezone, za igrača koji nije klasični napadač, neverovatna statistika i za sada pun pogodak Reala...

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke