Ben Jeder igra sezonu života - Monako rutinirao Lion u kneževini

Autor: Nemanja Janošev
subota 05.02.2022.
23:10
Izvor: Sportske.net

Cilj Monaka je mesto među prve tri. Mogu li do njega?

@AS_Monaco/Twitter
@AS_Monaco/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Monaka savladali su Olimpik iz Liona na stadionu "Luj II" sa 2:0 (2:0) u jednom od dva derbija 23. kola Lige 1.

U prvom poluvremenu, Monako je postavio stvari na svoje mesto i Lion praktično nije ozbiljnije pripretio tokom susreta što je učinilo da ih "kneževi" preteknu na tabeli francuskog šampionata.

Već u drugom minutu posle dodavanja Visama Ben Jedera, Žan Lukas donosi prednost ekipi Filipa Klemona. U prvih pola sata, Monako je igrao odlično, uz visok tempo i dobru energiju. To je krunisao, posle pravovremenog i tačnog dodavanja Diopa - najbolji strelac lige Visam Ben Jeder u 27. minutu za 2:0, što je bio konačan rezultat duela.

Ben Jeder je tako stigao do četvrtog pogotka u 2022. godini, a dodao je i dve asistencije što ga čini najproduktivnijim igračem otkako je nova godina došla na scenu. Takođe, na meču protiv Liona je po treći put ove sezone bio strelac i asistent na jednoj utakmici Lige 1, što ga čini jedinim igračem sa takvim učinkom.

Do kraja utakmice, izuzev sjajne šanse Ben Jedera u nadoknadi, nije bilo konkretnijih situacija i Monako je, reklo bi se, na rutinski način sačuvao svoju prednost i preuzeo 4. mesto na tabelu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke