Ben Jeder sprečio iznenađenje kola, Monako slavio u Anžeru

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 25.04.2021.
19:00
Izvor: Sportske.net

Goleada u Francuskoj.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Fudbaleri Monaka nastavili su trku za titulu sa PSŽ-om minimalnom pobedom na gostovanju Anžeru 1:0 u meču 34. kola Lige 1.

Dugo je na stadionu tima koji je u krizi rezultata stajao na semaforu najnepopularniji rezultat, ali je kiks gostiju iz Kneževine sprečio Visam Ben Jeder u 79. minutu pošto je lobovao protivničkog golmana nakon pasa kroz sredinu.

Monako je ovom pobedom stigao vodeći PSŽ na samo bod zaostatka i nema sumnje da nas do kraja sezone očekuje velika borba za naslov prvaka Francuske.

Fudbaleri Rena nastavili su sa odličnim partijama ovog proleća pošto su u 34. kolu Lige 1 nadigrali slabašni Dižon slaveći sa ubedljivih 5:1.

Ovosezonski učesnik Lige šampiona je tako stigao do četvrte uzastopne pobede, a u rušenju Dižona najviše se istakao napadač Martin Terije, strelac golova u 12. i 70. minutu.

Do kraja meča u strelce su se upisali i Talt u 71, Gijamsi devet minuta kasnije i Grenije u prvom minutu nadoknade.

Značajan trijumf u borbi za opstanak ostvarili su i fudbaleri Lorijena koji su na svom terenu potukli direktnog konkurenta Bordo sa ubedljivih 4:1.

Najzaslužniji za pobedu tima sa Atlantika bio je izvanredni nigerijski napadač Teremas Mofi, koji je postigao het-trik zahvaljujući golovima u 20, 43. i 80. minutu, a u strelce se upisao i njegov kolega iz napada Joane Visa.

Lorijen je tako produbio krizu tima iz Žironde stigavši ih na samo bod zaostatka i četiri više od Nanta, koji je najbolje rangiran među timovima u zoni ispadanja.

Važan trijumf zabeležio je upravo Nant koji je slavio na gostovanju Strazburu našeg Stefana Mitrovića 2:1.

U sudaru dve ekipe sa sredine tabele Nica je na svom terenu slavila protiv Monpeljea sa 3:1 stigavši ga na samo bod zaostatka, a važnu pobedu u borbi za evropska takmičenja ostvarili su fudbaleri Lensa koji su nadigrali Nims sa 2:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke