Slučajnost ili ne? Benedeto tragičar Boke, pa otkriveno da ima člansku kartu protivnika!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 06.07.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Šta se krije iza kulisa?

 EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni
EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Povezane vesti

Fudbaleri Koritnijansa eliminisali su Boku juniors na "Bombonjeri" u osmini finala Kopa Libertadores posle penala.

Regularni deo duela, uz produžetke, okončan je bez golova, iako ih je moglo biti budući da je Boka bila bolji rival pred svojim navijačima, uz nekoliko stopostotnih šansi.

Jedna od njih bila je u 38. minutu kada je doskorašnji napadač Olimpik Marseja Dario Benedeto promašio jedanaesterac. Čitav meč je igrao loše i da je bio nešto skoncentrisaniji, Boka bi radovala i to posle 90 minuta. A, kada se došlo do penala, ponovo je Benedeto stupio na scenu i promašio još jedan lansiravši loptu na tribine "Bombonjere".

Tako je Boka eliminisana iz Kopa Libertadores, a Korintijans je postao prvi brazilski klub koji je izbacio čuveni klub na kultnom argentinskom stadionu još od Santosa iz doba Pelea.

Da stvar bude još gora po navijače Boke i samog Benedeta, Korintijans je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa članskom kartom koju Dario ima u brazilskom timu.

*

Naredne večeri igraju se nove utakimice u okviru Kopa Libertadores, a Palmeiras bi trebalo da rutinira Sero Porteno uz više golova, pa je 3+ uz kvotu od 1.75 u AdmiralBet idealna igra!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke