Benzema nastavlja da "divlja" u Al Itihadu, sada bi da postavlja i trenera!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.07.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Dvojicu je već ispratio...

Povezane vesti

Karim Benzema je u Al Itihad stigao kao velika zvezda svetskog fudbala, ali su problemi počeli već tokom drugog dela sezone koji je Francuz propustio zvanično zbog povrede kolena, ali nezvanično i zbog sukoba sa upravom kluba.

Nekadašnji as Real Madrida želeo je da ima veliki uticaj na dešavanja van terena, a ceh su plaćali i treneri Nuno Espirito i Marselo Galjardo koje je trebalo da nasledi dosadašnji šef struke Milana Stefano Pioli.

Međutim, Benzema je imao druge planove.

Osvajač Zlatne lopte iz 2022. godine samoinicijativno je pozvao svog nekadašnjeg trenera u Lionu Kristofa Galtijea da preuzme Al Itihad i to bez znanja novog predsednika kluba Luajan Nazera i sportskog direktora Ramona Planesa koji su zapretili ostavkama, tvrdi Lekip.

Benzemi izgleda ne odgovara izbor Stefana Piolija, pa je uz podršku jednog dela uprave Al Itihada odlučio da pozove Galtijea u Saudijsku Arabiju.

U dresu arapskog velikana, Francuz je postigao 13 golova i na to dodao osam asistencija na 29 nastupa, ali to je ostalo u senci zbog svih dešavanja van terena.

Ugovor sa Al Itihadom mu ističe 2026. godine, kako je vredan neverovatnih 170.000.000 evra, jasno je da je Benzema u praktično nedodirljivoj poziciji jer će u svakom slučaju dobiti veliki novac...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke