Benzema ne zna za sujetu - Ronaldo je jedini zbog koga bi ovo uradio

Autor: Sportske Net
utorak 19.10.2021.
22:10
Izvor: Sportske.net

Iskren intervju Francuza.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Jedan od trenutno najboljih napadača na svetu i predvodnik Real Madrida Karim Benzema, u intervjuu za "ESPN" govorio je Zlatnoj lopti o kojoj se toliko priča proteklih dana, a čija će dodela biti 29. novembra.  Francuz je prema mišljenju mnogih, favorti za ovu nagradu, među njima su i Zidan, Venger, Modrić...

"Zlatna lopta? Uvek mi je bio cilj, uvek u mislima. Kad je Kristijano to osvojio u prošlosti i dobio na terenu na Bernabeuu, bio sam srećan zbog njega, naravno. Srećan sam bio što sam u njegovom timu i onda morate da pomislite: 'Ah da, i ja želim da osvojim, takođe'".

Benzema je u dosadašnjem toku sezone postigao već 17 golova.

"U današnje vreme mnogo pričamo o statistici. A ja? Ono što volim i u čemu uživam je to što danas mi gledamo moju statistiku, ali i ono što radim na terenu. Pasovi, kretanje, akcije, kontrola, trčanje - igram slobodno, igram fudbal koji volim", kazao je Francuz. 

Neizbežna tema, Kristijano Ronaldo. 

"Kristijano? Kad igrate sa momkom koji postiže 50 ili 60 golova u sezoni, naravno da ste na usluzi timu, ali i igraču ste na usluzi. Morao sam da se prilagodim. Kada je Kristijano otišao, na meni je bilo da napravim korak napred", rekao je iskreno napadač, pa dodao:

"Ronaldo je jedini napadač zbog koga bih prihvatio da budem na klupi! Zahvaljujući njemu počeo sam da pravim korake, iste kao i on, čak i ako ih je učinio 1 000 puta brže. Naterao me je da zavolim fudbal. Bio je tu i Zizu", prisaćao se fudbaler perioda sa Portugalcem i Zidanom u Realu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke