Benzema nezaustavljiv, Real na vrhu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.04.2021.
23:51
Izvor: Sportske.net

Videćemo koliko dugo će Real biti na čelu tabele...

 EPA-EFE/ROMAN RIOS
EPA-EFE/ROMAN RIOS

Povezane vesti

Pobeda Real Madrida protiv Kadiza u okviru 32. kola španske Primere, i na taj način je madridski klub stigao do prvog mesta na tabeli, makar dok svoj meč ne odigra gradski rival Atletiko. 

Real je poveo u 30. minutu utakmice, Benzema je dodao do Vinisius Žuniora, ovaj je oboren u kaznenom prostoru, a sudija je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač penala bio je, naravno, Benzema. 

Gosti su dosta toga rešili samo tri minuta kasnije.  

Marselo i Načo su oduzeli loptu na levoj strani, usledio je centaršut Benzeme koji je bio savršen, Odriozola je bio na pravom mestu i tako je doveo Madriđane u prednost od 0:2.

Inače, ova asistencija Benzeme u Realu je bila 116. po redu, dovoljno da izbije na prvo mesto u poslednjih 25 godina, a ne treba trošiti reči ko je sve igrao u tom periodu za ovaj klub. 

Sve je bilo rešeno u 40. minutu, Benzema je vukao kontru, kombinovao sa Kazemirom koji ga je našao u kaznenom prostoru za konačnih 0:3

Drugo poluvreme je bilo praktično odrađivanje posla, domaćima nije pomogao ni Ivan Šaponjić koji je ušao u nastavku susreta. 

Tabela kaže da je sada Real Madrid prvi sa 70 bodova koliko ima i Atletiko, ali sa utakmicom više od svog gradskog rivala. BArsa je na 65 sa dve utakmice manje od Reala, Sevilja ima 67 i isti broj utakmica kao Real. 

Biće napeto...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Thursday, 22.04.2021
00:14

Lahoz nezaustavljiv, Real se domogao vrha nakon serije krađa koje traju od početka sezone... a zapravo je dotakao dno čim je protiv Kadiza morao da angažuje tešku artiljeriju Lahoza. 😂😂😂