Bernardeski ''pocepao'' mrežu Atalante, pobede Juventusa, Milana, ali najubedljivija je Roma!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.08.2021.
22:36
Izvor: Sportske.net

Kao da se liga već igra.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Zanimljivo veče za italijanske ljubitelje fudbala, jer su na sceni bili vodeći klubovi Serije A koji završavaju pripreme za novu sezonu.

Preneli smo već da je Inter sa 3:0 savladao ukrajinski Dinamo Kijev, a interov gradski rival Milan je sa 2:1 savladao ekipu atinskog Panatinaikosa. Čovek odluke bio je Olivije Žiru, strelac oba gola za Milan u 16. i 43. minutu, a poraz Atinjana ublažio je Joanidis u 77. minutu.

Uspešan je bio i Juventus koji je u duelu sa Atalantom slavio sa 3:1.

Dibala je u osmom minutu doveo Juventus u vođstvo, izjednačio je Murijel deset minuta kasnije, ali potez večeri izveo je Bernardeski koji je u 39. minutu poslao pravi projektil u mrežu Atalante za 2:1. Taj rezultat ostao je na snazi sve do nadoknade vremena, a onda je Morata potvrdio trijumf Juventusa i učinio ga ubedljivijim - 3:1.

Na sceni su bili i rivali iz Rima, Lacio i Roma. Lacio je remizirao rezultatom 1:1 sa Sasuolom, a Sergej Milinković-Savić je bio u startnoj postavi Rimljana. Akpro je u 32. minutu doveo Lacio u vođstvo, a izjednačio je Traore u 45. minutu.

Murinjova Roma je savladala marokansku Radža Kazablanku sa 5:0. Šomurodov u 17. i Manćini tri minuta kasnije doneli su dva gola prednosti Romi. U nastavku, Mhitarijan je u 48. minutu postigao treći gol, a u finišu još dve lopti u mreži marokanskog kluba. Perez je pogodio u 85. minutu, a četiri minuta kasnije u strelce se upisao i Borha Majoral za konačnih 5:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke