Besni Suarez!

Autor: Stefan Matić
utorak 23.02.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net

Greška o kojoj će se pripovedati.

EPA-EFE/JUANJO
EPA-EFE/JUANJO

Povezane vesti

Verovatno i najbolji transfer prošlog prelaznog roka jeste prelazak Luisa Suareza u Atletiko Madrid. 

Iskusni Urugvajac je napustio "Nou Kamp" posle šest godina, ekspresno se pokazala kakva je to greška rukovodstva bila. Suarez predvodi Atletiko Madrid do nove titule u španskom prvenstuv, "jorgandžije" su lideri šampionata sa utakmicom manje i tri boda više dok je Suarez najbolji strelac Primere. 

Večeras im sledi nastavak takmičenja u Ligi šampiona, u Bukureštu igraju protiv Čelsija. Kluba protiv kojeg Suarez ima iskustvo nastupa, ipak Urugvajac je u izjavi pred meč objasnio šta ga je to iznerviralo prilikom odlaska sa "Nou Kampa". 

"Ono što mi je stvarno zasmetalo jeste kada su mi rekli da sam star i da više ne mogu igrati na visokom nivou, da predvodim napad velikog tima. To mi se nije svidelo. Da nisam uradio ništa u klubu poput Barselone u tri ili četiri sezone pa da razumem. Ali, svake godine u Barsi davao sam preko 20 golova. Uvek sam imao dobru statistku, jedino je Mesi bio bolji. Danas možemo videti da nije lako igrati za Barsu.. Mnogi igrači koju su došli nisu na očekivanom nivou. Ja sam igrao šest godina u Barsi zadržavajući nivo i ispunjavao očekivanja. Promenile su se okolnosti u Barsi, klub je trebao promenu. I prihvatam to. Jedina stvar koja mi smeta jeste na način kako se to desilo. Mislim da sam zaslužio makar malo poštovanja", izjavio je Suarez za Franc fudbal. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Tuesday, 23.02.2021
12:54

To nije bila greška već namera i realizacija rukovodstva. Nadalje je potpuno nebitno kako će Suarez igrati u Atletiku ili bilo kom drugom klubu, najvažnije je da su oni njega najurili i zadržali Dembelea, Brajtvajta u Grizmana. Kako bi se inače Barsa srozala na ovaj nivo da takve stvari nisu rađene u proteklih 6 godina? Apsolutno je nemoguće greškama dovesti na ovaj nivo bilo koji od velikih klubova poput Bayerna, Liverpoola, Reala itd., pa tako ni Barsu - mora da postoje jasna namera, mogućnost realizacije i posvećenost uništavanju kluba, a sve to je Bartomeu i više nego ispunjavao.