Bez popusta za Real - Modrić je novi problem u Madridu!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 11.04.2022.
19:25
Izvor: Sportske.net

Neće pristati na manje od onog što zaslužuje.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Jedan od nosilaca igre u Real Madridu Luka Modrić nije zadovoljan onim što mu je kraljevski klub ponudio za produžetak saradnje i izvesno neće prihvatiti dodatno smanjenje plate ne bi li dobio novi ugovor.

Neumornom Modriću ugovor ističe 30. juna i već odranije je bilo poznato da će mu Real ponuditi produžetak na još godinu dana, ali za razliku od prošlog leta, ovaj put neće prihvatiti manju platu od trenutne.

Kako je preneo Đanluka Di Marcio, Modrić je letos pristao na smanjenje plate od 10% zbog finansijske krize na "Santjago Bernabeu" zbog pandemije, ali sada to ne želi da čini.

Tim koji zastupa kapitena reprezentacije Hrvatske želi da se Modriću vrati prvobitna plata ili zadrži trenutna, nikako da se smanji ona koju je prihvatio letos.

Hrvat trenutno zarađuje u Realu 11,2 miliona evra na godišnjem nivou i nema nameru da ide ispod ove sume u sezoni koja dolazi.

Modrić je član Reala od leta 2012. godine kada ga je Žoze Murinjo doveo iz Totenhema, a naročito je poslednjih pet godina dao ogroman doprinos uspesima kraljevskog kluba.

Dok traju pregovori dve strane o produžetku saradnje, Real će u utorak pokušati da izbori polufinale Lige šampiona, a ukoliko verujete da će kraljevski klub i u revanšu pobediti Čelsi, AdmiralBet vam nudi jaku kvotu od 2,55.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke