Biće zanimljivo u Turskoj - Šumudika i Baloteli?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.08.2021.
21:33
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to bio spoj.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Rumunski trener Marijus Šumudika otpušten je od rukovodstva Kluža posle eliminacije od Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Njegove izjave praćene su sa velikom pažnjom budući da je govorio bez dlake na jeziku o svim dešavanjima u klubu i najavljivalo se da će ostati bez obzira na ishod revanša sa Crvenom zvezdom. Ipak, usledili su novi sukobi u klubu, tuče između funkiconera i igrača i Šumudika je otpušten.

Međutim, deluje da neće drugo biti u potrazi za poslom jer ima poziv da se vrati u Tursku. Naime, za njega je zainteresovana Adama Demirspor, gde igraju Junes Belanda i Mario Baloteli.

"Turska je kao moj drugi dom. Volim sve tamo. Volim ljude i fudbal u toj zemlji i drago mi je što sam povezan sa povratkom nazad", kazao je Šumudika u razgovoru sa rumunskim novinarem Emanuelom Rošuom.

Prejkuje je Mario Baloteli zamenjen u drugom poluvremenu utakmice sa Konjasporom i revoltiran potezom svog trenera, uradio je pesnicom saigrača. Upitan je Šumudika da prokomentariše njegov temperament.

"Verujem da Baloteli i Belanda moraju da igraju svih 90 minuta. Oni su izuzetni igrači koji mogu da odluče utakmicu u tvoju korist bilo kada", rekao je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke