"Bildova" istorijska ocena za Harija Kejna, Tuhelu ne praštaju i sele ga u drugi klub!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 15.02.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Nemci nemaju milosti!

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Bajern Minhen je doživeo još jedan bolaz poraz, a Tomas Tuhel je na nikad većem udaru. 

"Bild" je opet realan i nemilosrdan prema Tuhelovoj ekipi, a Hari Kejn je posle sramotne partije dobio istorijsku ocenu - 6. Kao što znate, Nemci ocenjuju od 5 do 1, a "jedinica" je najbolja ocena, onda vam je jasno koliko su Kejnca s,matrali očajnim. 

Kejn ipak nije dobio jedini "šesticu", jer je istu dobio i Upamekano, koji je napravio penal i zaradio direktan crveni karton, dok su Liroj Sane i Leon Gorecka dobili "petice". Jedini sa prelaznom "trojkom" prošli su Nojer i Musijala. 

Što se tiče Tuhela, on je dobio ocenu pet za vođenje utakmice, ali su mediji veoma kritički prema njemu. Iako je Tuhel posle utakmice rekao da nije zabrinut za svoj posao, svi znaju da u revanšu sa Lacijom igra za ostanak na klupi, mada mu ni prolaz u četvrtfinale ne garantuje ostanak na kraju sezone.

Mediji su stoga sve glasnije u spekulacijama da bi Tuhel radio prešao u Barselonu i da bi to bilo njegovo ostvarenje sna. On nikada nije krio da želi da radi u Španiji, nedavno je to ponovio, a zna se da će Ćavi napustiti klub na leto. 

Osim toga, ne treba zaboraviti da Hansi Flik figurira kao potrencijalni trener Barselone, ali sada ga nazad želi i Bajern Minhen, o čemu smo već pisali.

Sve u svemu, nema mira u Bavarskoj, Tuhel je na tankom ledu, sve su manje šanse da ostane, posebno ako Flik poruči da bi radije nazad na "Alijanc arenu" nego u Kataloniju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke